29-10-03

HALLOWEEN PARTY

Een koppel was uitgenodigd op een gemaskerde haloween party. De vrouw had hevige koppijn en besloot thuis te blijven, een aspirine te nemen en naar bed te gaan. De man nam zijn kostuum en vertrok.

 

Een uurtje later werd het vrouwtje, verlost van de koppijn wakker en besloot, aangezien hij toch haar kostuum niet kende,haar ventje eens te verassen.

Op de party zag ze hoe haar man met elke mooie vrouw danste, kusje rechts en kusje links, idem voor zijn handjes.

Aangezien ze zelf ook wel mocht gezien worden gooide de man zich op de nieuwkomer.

Ze liet hem zo ver gaan als hij maar wilde, het was toch haar man. Het ging zover dat ze instemde met zijn voorstellen en in de natuur seks met hem had. Kort voor middernacht, voor de maskers af moesten reed ze terug naar huis, ging naar bed en vroeg zich af welke uitleg haar man wel zou geven.

Toen hij thuiskwam was ze in bed aan het lezen en vroeg hem hoe het geweest was. Hij antwoordde “Och weet je, altijd hetzelfde, je weet trouwens dat ik me zonder jou niet kan amuseren”.

“Heb je veel gedanst?” Vroeg ze.

Hij antwoordde: "Daar ben ik zelfs niet aan toe gekomen, toen ik daar aankwam heb ik Karel , Piet en een aantal andere mannen ontmoet. We zijn naar het café geweest en we hebben de ganse avond gekaart. Toch blijkt de kerel aan wie ik mijn kostuum uitgeleend heb een onvergetelijke avond beleefd te hebben!"


19:14 Gepost door fletsky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.